Αρχική Σελίδα Νέα

Το έτος 2018, οι εκατοντάδες των κινεζικών επιχειρήσεων γεωργικών μηχανημάτων ορμούν στην ινδική αγορά

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας σιωπηλό σύνολο γεννητριών diesel για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας σιωπηλό σύνολο γεννητριών diesel για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Γεια, σας ευχαριστήστε. Και οι 4 μηχανές έφθασαν αλλά έχω μόνο το χρόνο να ανοίξω το ένα και φαίνεται καλός. Διατηρούμε επαφή nex έτος και ευχαριστίες πάλι. brgs

—— Μορφή Νορβηγία σημαδιών

hej, ο Sir, det 60kVA Cummins Genset VI købt til vores. Fungerer Det godt. Maskine λιμανιών Har du også;

—— Alfred Awomewe

Αγόρασα ένα 400 kVA Perkins genset από αυτό το εργοστάσιο. Γρήγορη, καλή υπηρεσία παράδοσης, καλοί άνθρωποι στην επαφή με. Είναι πραγματικά πολύ.

—— Sachin Bhute

Γειά σου, είμαι εξαιρετικό Kennard από την Ινδονησία. Οι 5kw γεννήτριες diesel είναι καλή, απλή λειτουργία, μειώνουν το κόστος, αναμένουν με ενδιαφέρον την επόμενη συνεργασία.

—— Εξαιρετικό Kennard

Πολύ καλοί υπηρεσία και άνθρωποι, επαγγελματικοί. Αγοράσαμε 2 gensets. Η ποιότητα είναι υψηλή. Συνεργασία της Νίκαιας.

—— Oprah Kellen από την Τανζανία

Επισκεπτόμαστε αυτό το εργοστάσιο και τις αγορασμένες μηχανές diesel, που χρησιμοποιούνται για αρκετούς μήνες, την καλή ποιότητα και την υπηρεσία μεταπωλήσεων.

—— Τομέας Eudora

Um bom negócio É. preço é competitivo ε de boa qualidade

—— Sergio Hatugue από τη Μοζαμβίκη

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Το έτος 2018, οι εκατοντάδες των κινεζικών επιχειρήσεων γεωργικών μηχανημάτων ορμούν στην ινδική αγορά

Το έτος 2018, οι εκατοντάδες των κινεζικών επιχειρήσεων γεωργικών μηχανημάτων ορμούν στην ινδική αγορά

Όπως είναι γνωστό, η Ινδία είναι αναπτυσσόμενη χώρα που εξουσιάστηκε κοντά γεωργία-εκεί είναι άνθρωποι 80% εξουσιάστηκε από τη γεωργία. Αν και η περιοχή γης της Ινδίας είναι μικρή, η περιοχή καλλιεργήσιμου εδάφους έχει ξεπεράσει την Κίνα, η περιοχή καλλιεργήσιμου εδάφους ανά άτομο ήταν διπλή ότι της Κίνας. Αυτή τη στιγμή, είναι γεωργικό επίπεδο μηχανοποίησης είναι σχετικά χαμηλό, καλλιεργεί τα σχέδια είναι παρόμοιο με αυτόν της Κίνας μια δεκαετία πριν. Στην Ινδία, η βιομηχανία κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων είναι ακόμα στα σπάργανα, είναι ισχυρή αγορά αύξησης θα φέρει περισσότερη ευκαιρία στις κινεζικές επιχειρήσεις, αυτό είναι ένας καλός τρόπος για μας να επωφεληθούμε αυτής της ευκαιρίας να εξερευνήσει την Ινδία ακόμη και η αγορά της Νότιας Ασίας.

 

Αρχικά, η απαίτηση για τα γεωργικά μηχανήματα στην Ινδία είναι τεράστια. Είναι προϊόντα μηχανημάτων είναι κυρίως κάποια μικρά γεωργικά μηχανήματα μεγέθους όπως τη μηχανή ψεκασμού, το πηδάλιο και τη μικρή υδραντλία, δεν υπάρχει κανένα μεγάλο ρύζι μεγέθους και συνδυασμένη η καλαμπόκι θεριστική μηχανή αυτή τη στιγμή, συγχρόνως, άλλα μικρά μηχανήματα και μέρη μεγέθους γεωργικά είναι εξαιρετικά λιγοστή, αυτό είναι μια άριστη ευκαιρία για την κινεζική βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων να μπααλθεί η ινδική αγορά γεωργικών μηχανημάτων.

 

Αφετέρου, τα πρόσφατα έτη, οικονομία της Ινδίας έχουν διατηρήσει έναν ρυθμό ανάπτυξης με για 7%. Η μείωση των τοπικών γεωργικών επαγγελματιών θα αυξήσει τα κόστη εργασίας, εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση των Ινδιάνων προωθεί ενεργά την προώθηση και την εφαρμογή των γεωργικών μηχανημάτων, τόσο οι προοπτικές βιομηχανίας γεωργικών μηχανημάτων είναι βαθιές.

 

Τρίτον, οι κινεζικές επιχειρήσεις γεωργικών μηχανημάτων η ινδική αγορά. Ο αριθμός κινεζικών εξαγωγέων γεωργικών μηχανημάτων από λιγότερο από 40 το 2013 σε 63 το 2015, εντούτοις, υπάρχουν περισσότερο από 100 το 2017, αναμένεται για να είναι πιό το 2018.

 

Χρόνος μπαρ : 2018-02-23 16:53:51 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Roger Xie

Τηλ.:: 86-20-34589902

Φαξ: 86-20-3458-9013

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: No.812-814, δρόμος Nandidong, οδός Qiaonan, περιοχή Panyu, πόλη Guangzhou, Guangdong, Κίνα