Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Roger Xie

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13533071813

WhatsApp : +8613533071813

Free call

LM142FA ο ψεκαστήρας βαρκών, ο μικρός αρωγός σας έρχεται!

January 2, 2018

 

 

Αρχικά, four-stroke μικρή κατανάλωση ισχυρής δύναμης (μεγάλη προσπάθεια)

LM142FA η μηχανή άρδευσης μορφής βαρκών, η μηχανή υιοθετεί τον ιαπωνικό εξαερωτήρα τεχνολογίας, η παλαιά δίχρονη βενζίνη χρήσης μηχανών, και έχει ένα υψηλού κόστους χαρακτηριστικό γνώρισμα., εκτός αυτού, αυτό πρέπει επίσης να αναμίξει το μίγμα πετρελαίου, γενικά, αυτό θα καταναλώσει ένα μπουκάλι του πετρελαίου περίπου μια εβδομάδα, ένα μπουκάλι των αναγκών 40-60 πετρελαίου yuan. Εντούτοις, η νέα four-stroke μηχανή χρειάζεται ακριβώς ένα μπουκάλι του πετρελαίου το χρόνο, μπορεί να σώσει 500 yuan για ένα έτος.

Αφότου τρέχει έξω το πετρέλαιο της δίχρονης μηχανής, πρέπει να προσθέσει σύμφωνα με μια ορισμένη αναλογία. Μόλις η ταιριάζοντας με αναλογία κάνει λάθος, η εσωτερική δομή της μηχανής θα υποστεί τη ζημία, η οποία έχει σοβαρές επιπτώσεις στη ζωή της μηχανής. Αλλά αυτό το πρότυπο είναι μια four-stroke μηχανή βενζίνης, το πετρέλαιο και η βενζίνη προστίθενται χωριστά, ποιος ανάγκη δεν είναι four-stroke πετρέλαιο και καθαρή βενζίνη, παρά το μικτό πετρέλαιο, κανένας κύλινδρος τραβήγματος, υψηλή αποδοτικότητα, καλύτερη σταθερότητα.

 

Αφετέρου, η συμπαγής δομή και ελαφρύς (μικρό σώμα)

Αυτό το προϊόν έχει τα πλεονεκτήματα της συμπαγούς δομής, ελαφρύς, μακράς διαρκείας. Το συνολικό βάρος είναι μόνο 11kg. Σώμα αντλιών με τα ελαφριά wear-resistant υλικά, μακριά ζωή υπηρεσιών λαβή μετάλλων και πλήρης προστασία πλαισίων για να εξασφαλίσει ότι η αντλία έχει ακόμα την εξαιρετική απόδοση στους πιό σκληρούς όρους. Αυτή η αντλία μορφής βαρκών όχι μόνο μπορεί να αντληθεί στη συγκομιδή σταθερά, αλλά και μπορεί να είναι κίνηση αυθαίρετα στο πότισμα στις συγκομιδές και τα λουλούδια που επιπλέουν στο νερό.

 

Τρίτον, απόμακρος ανελκυστήρας αντλιών και μεγάλη ροή (να είστε πλήρης της υποδήλωσης)

Το σώμα αντλιών είναι εύκολο να ανυψωθεί πολύ υψηλό και την αεριωθούμενη διάμετρο φθάνει σε περίπου 15 μέτρα με μια έξοδο νερού 1,5 ίντσας. Συγχρόνως, η ροή επιτυγχάνει 12m ³ /h, είναι εύκολο να υποστηριχθεί η μεγάλης απόστασης λειτουργία, και κατάλληλος για τους φυτικούς κήπους, αμπελώνες, κήπος μπανανών, κάλαμος ζάχαρης, βουνοπλαγιές, πυρκαγιά και ούτω καθεξής.

 

Τέταρτον, εύκολος να λειτουργήσει και να κινηθεί και εύκαμπτος

Ο κολπίσκος αγωγών και νερού εξόδου της αντλίας εγκαθίσταται αντίστοιχα στο τόξο του σκάφους και το αυλάκι στο κατώτατο σημείο της φλούδας. Η μονάδα ισχύος συνδέεται με το φύλλο νερού της υδραντλίας, πρέπει ακριβώς να επιπλεύσετε την αντλία στο νερό μετά από να αρχίσετε το κουμπί και να τραβήξετε τη ζώνη νερού για να συνεχίσετε την εργασία σας. (Άκρες: Για να αποτρέψει το έγκαυμα σφραγίδων νερού έξω, πρέπει να είναι αποφεύγει για να εργαστεί στο έδαφος χωρίς νερό για τις μεγάλες περιόδους του χρόνου).

 

Πέμπτον, μακροχρόνια εξουσιοδότηση και αντικατεστημένος βολικά (πολύ αξιόπιστος)

Σας παρέχουμε εξουσιοδότηση ενός έτους, εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις παρακαλώ δεν διστάζετε να έρθετε σε επαφή με τη εξυπηρέτηση πελατών μας, ειλικρίνεια θα σας παράσχουμε η καλύτερη υπηρεσία μεταπωλήσεων. Οι four-stroke μηχανές των ψεκαστήρων μορφής βαρκών είναι οικονομικές και περιβαλλοντικές, και είναι ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένη, είναι εύκολο να διατηρηθούν και να αντικατασταθούν, και είναι εύκολοι βρίσκουν τα συλλογικά εξαρτήματα.

 

LM142FA της δάφνης, το ίδρυμα της τιμιότητας, επαγγελματική αντλία βενζίνης αγροτικών ψεκαστήρων, ο καλός γεωργικός αρωγός σας!

 

Οι μικροί αρωγοί περιμένουν σας να το πάρουν σπίτι!

 

Πρόσωπο επαφών: Ο κ. Kevin Zheng

Τηλ.: 86-20-3458-9926

Μετοχές δαφνών & τιμιότητας Guangzhou

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για LM142FA ο ψεκαστήρας βαρκών, ο μικρός αρωγός σας έρχεται!  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για LM142FA ο ψεκαστήρας βαρκών, ο μικρός αρωγός σας έρχεται!  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για LM142FA ο ψεκαστήρας βαρκών, ο μικρός αρωγός σας έρχεται!  2

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

inquiry@laurel-generator.com
+8613533071813
+86 13533071813
info_698561