Αρχική Σελίδα Νέα

LM142FA ο ψεκαστήρας βαρκών, ο μικρός αρωγός σας έρχεται!

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας σιωπηλό σύνολο γεννητριών diesel για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας σιωπηλό σύνολο γεννητριών diesel για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Γεια, σας ευχαριστήστε. Και οι 4 μηχανές έφθασαν αλλά έχω μόνο το χρόνο να ανοίξω το ένα και φαίνεται καλός. Διατηρούμε επαφή nex έτος και ευχαριστίες πάλι. brgs

—— Μορφή Νορβηγία σημαδιών

hej, ο Sir, det 60kVA Cummins Genset VI købt til vores. Fungerer Det godt. Maskine λιμανιών Har du også;

—— Alfred Awomewe

Αγόρασα ένα 400 kVA Perkins genset από αυτό το εργοστάσιο. Γρήγορη, καλή υπηρεσία παράδοσης, καλοί άνθρωποι στην επαφή με. Είναι πραγματικά πολύ.

—— Sachin Bhute

Γειά σου, είμαι εξαιρετικό Kennard από την Ινδονησία. Οι 5kw γεννήτριες diesel είναι καλή, απλή λειτουργία, μειώνουν το κόστος, αναμένουν με ενδιαφέρον την επόμενη συνεργασία.

—— Εξαιρετικό Kennard

Πολύ καλοί υπηρεσία και άνθρωποι, επαγγελματικοί. Αγοράσαμε 2 gensets. Η ποιότητα είναι υψηλή. Συνεργασία της Νίκαιας.

—— Oprah Kellen από την Τανζανία

Επισκεπτόμαστε αυτό το εργοστάσιο και τις αγορασμένες μηχανές diesel, που χρησιμοποιούνται για αρκετούς μήνες, την καλή ποιότητα και την υπηρεσία μεταπωλήσεων.

—— Τομέας Eudora

Um bom negócio É. preço é competitivo ε de boa qualidade

—— Sergio Hatugue από τη Μοζαμβίκη

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

LM142FA ο ψεκαστήρας βαρκών, ο μικρός αρωγός σας έρχεται!

 

 

Αρχικά, four-stroke μικρή κατανάλωση ισχυρής δύναμης (μεγάλη προσπάθεια)

LM142FA η μηχανή άρδευσης μορφής βαρκών, η μηχανή υιοθετεί τον ιαπωνικό εξαερωτήρα τεχνολογίας, η παλαιά δίχρονη βενζίνη χρήσης μηχανών, και έχει ένα υψηλού κόστους χαρακτηριστικό γνώρισμα., εκτός αυτού, αυτό πρέπει επίσης να αναμίξει το μίγμα πετρελαίου, γενικά, αυτό θα καταναλώσει ένα μπουκάλι του πετρελαίου περίπου μια εβδομάδα, ένα μπουκάλι των αναγκών 40-60 πετρελαίου yuan. Εντούτοις, η νέα four-stroke μηχανή χρειάζεται ακριβώς ένα μπουκάλι του πετρελαίου το χρόνο, μπορεί να σώσει 500 yuan για ένα έτος.

Αφότου τρέχει έξω το πετρέλαιο της δίχρονης μηχανής, πρέπει να προσθέσει σύμφωνα με μια ορισμένη αναλογία. Μόλις η ταιριάζοντας με αναλογία κάνει λάθος, η εσωτερική δομή της μηχανής θα υποστεί τη ζημία, η οποία έχει σοβαρές επιπτώσεις στη ζωή της μηχανής. Αλλά αυτό το πρότυπο είναι μια four-stroke μηχανή βενζίνης, το πετρέλαιο και η βενζίνη προστίθενται χωριστά, ποιος ανάγκη δεν είναι four-stroke πετρέλαιο και καθαρή βενζίνη, παρά το μικτό πετρέλαιο, κανένας κύλινδρος τραβήγματος, υψηλή αποδοτικότητα, καλύτερη σταθερότητα.

 

Αφετέρου, η συμπαγής δομή και ελαφρύς (μικρό σώμα)

Αυτό το προϊόν έχει τα πλεονεκτήματα της συμπαγούς δομής, ελαφρύς, μακράς διαρκείας. Το συνολικό βάρος είναι μόνο 11kg. Σώμα αντλιών με τα ελαφριά wear-resistant υλικά, μακριά ζωή υπηρεσιών λαβή μετάλλων και πλήρης προστασία πλαισίων για να εξασφαλίσει ότι η αντλία έχει ακόμα την εξαιρετική απόδοση στους πιό σκληρούς όρους. Αυτή η αντλία μορφής βαρκών όχι μόνο μπορεί να αντληθεί στη συγκομιδή σταθερά, αλλά και μπορεί να είναι κίνηση αυθαίρετα στο πότισμα στις συγκομιδές και τα λουλούδια που επιπλέουν στο νερό.

 

Τρίτον, απόμακρος ανελκυστήρας αντλιών και μεγάλη ροή (να είστε πλήρης της υποδήλωσης)

Το σώμα αντλιών είναι εύκολο να ανυψωθεί πολύ υψηλό και την αεριωθούμενη διάμετρο φθάνει σε περίπου 15 μέτρα με μια έξοδο νερού 1,5 ίντσας. Συγχρόνως, η ροή επιτυγχάνει 12m ³ /h, είναι εύκολο να υποστηριχθεί η μεγάλης απόστασης λειτουργία, και κατάλληλος για τους φυτικούς κήπους, αμπελώνες, κήπος μπανανών, κάλαμος ζάχαρης, βουνοπλαγιές, πυρκαγιά και ούτω καθεξής.

 

Τέταρτον, εύκολος να λειτουργήσει και να κινηθεί και εύκαμπτος

Ο κολπίσκος αγωγών και νερού εξόδου της αντλίας εγκαθίσταται αντίστοιχα στο τόξο του σκάφους και το αυλάκι στο κατώτατο σημείο της φλούδας. Η μονάδα ισχύος συνδέεται με το φύλλο νερού της υδραντλίας, πρέπει ακριβώς να επιπλεύσετε την αντλία στο νερό μετά από να αρχίσετε το κουμπί και να τραβήξετε τη ζώνη νερού για να συνεχίσετε την εργασία σας. (Άκρες: Για να αποτρέψει το έγκαυμα σφραγίδων νερού έξω, πρέπει να είναι αποφεύγει για να εργαστεί στο έδαφος χωρίς νερό για τις μεγάλες περιόδους του χρόνου).

 

Πέμπτον, μακροχρόνια εξουσιοδότηση και αντικατεστημένος βολικά (πολύ αξιόπιστος)

Σας παρέχουμε εξουσιοδότηση ενός έτους, εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις παρακαλώ δεν διστάζετε να έρθετε σε επαφή με τη εξυπηρέτηση πελατών μας, ειλικρίνεια θα σας παράσχουμε η καλύτερη υπηρεσία μεταπωλήσεων. Οι four-stroke μηχανές των ψεκαστήρων μορφής βαρκών είναι οικονομικές και περιβαλλοντικές, και είναι ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένη, είναι εύκολο να διατηρηθούν και να αντικατασταθούν, και είναι εύκολοι βρίσκουν τα συλλογικά εξαρτήματα.

 

LM142FA της δάφνης, το ίδρυμα της τιμιότητας, επαγγελματική αντλία βενζίνης αγροτικών ψεκαστήρων, ο καλός γεωργικός αρωγός σας!

 

Οι μικροί αρωγοί περιμένουν σας να το πάρουν σπίτι!

 

Πρόσωπο επαφών: Ο κ. Kevin Zheng

Τηλ.: 86-20-3458-9926

Μετοχές δαφνών & τιμιότητας Guangzhou

 

Χρόνος μπαρ : 2018-01-02 14:39:01 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Roger Xie

Τηλ.:: 86-20-34589902

Φαξ: 86-20-3458-9013

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: No.812-814, δρόμος Nandidong, οδός Qiaonan, περιοχή Panyu, πόλη Guangzhou, Guangdong, Κίνα