Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Roger Xie

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13533071813

WhatsApp : +8613533071813

Free call

Αυτά τα «καυτά σημεία» της έκθεσης γεωργικών μηχανημάτων Zhengzhou του 2018 δεν πρέπει να λείψουν

April 2, 2018

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτά τα «καυτά σημεία» της έκθεσης γεωργικών μηχανημάτων Zhengzhou του 2018 δεν πρέπει να λείψουν

Στις 29 Μαρτίου, Zhengzhou χαιρέτισε περισσότερες από 400 επιχειρήσεις γεωργικών μηχανημάτων για να συμμετέχει στα εθνικά γεωργικά μηχανήματα του 2018 και η έκθεση έκθεσης μερών στα διεθνή προϊόντα γεωργικών μηχανημάτων Συνθηκών Zhengzhou και έκθεσης Center.Many εμφανίστηκε σε Zhengzhou, οι εκθέτες είναι ατελείωτοι.

 

Σε αυτήν την έκθεση, εμείς βρήκατε πολλά προϊόντα «καυτών σημείων», μπορείτε να δείτε;

 

Transplanter και η θεριστική μηχανή YANMAR αναβαθμίζονται.

Σε αυτήν την έκθεση, transplanter VP6E YANMAR και η πλήρης θεριστική μηχανή YH880 τύπων τροφών προσέλκυσαν την προσοχή πολλών χρηστών με τη νέα βελτίωση.

 

Transplanter VP6E YANMAR

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτά τα «καυτά σημεία» της έκθεσης γεωργικών μηχανημάτων Zhengzhou του 2018 δεν πρέπει να λείψουν  0

Εξοπλίστε με τον ενιαίο κύλινδρο MZ360 την αερόψυκτη μηχανή βενζίνης, η δύναμη είναι σταθερή, η αποδοτικότητα μετάδοσης του κιβωτίου ταχυτήτων υψηλής αποδοτικότητας HMT (υδραυλική κίνηση εργαλείων control+) είναι 15% υψηλότερο από αυτό του παραδοσιακού κιβωτίου ταχυτήτων τραίνου υψηλής ταχύτητας (HST) (υδραυλική κίνηση ελέγχου +hydraulic), αλλά δεν τραυματίζει ή δεν ωθεί τα σπορόφυτα, έτσι ώστε μπορεί να εξασφαλίσει το αγαθό κάθετο της μεταμόσχευσης.

 

YH880 πλήρης θεριστική μηχανή τύπων τροφών

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτά τα «καυτά σημεία» της έκθεσης γεωργικών μηχανημάτων Zhengzhou του 2018 δεν πρέπει να λείψουν  1

Πρότυπα μετατοπίσεων: ΙΙΙ, και οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον, υψηλό αποδοτικό αλώνισμα, ανάγκασαν τις συγκομιδές στο αλωνίζοντας τύμπανο με τη συμπίεση, μπορεί να φερθεί σταθερά ακόμη και υπό τον όρο της ασυνεχούς λειτουργίας. Εκτός αυτού, η μεγάλη ανώτατη επιγραφή είναι καταλληλότερη στις υψηλές συγκομιδές μίσχων, τη σταθερή κοπή και τη σταθερή μετάδοση.

 

TE90 πολυσύνθετος συνδυάστε τη θεριστική μηχανή προωθείται εκπληκτικά

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτά τα «καυτά σημεία» της έκθεσης γεωργικών μηχανημάτων Zhengzhou του 2018 δεν πρέπει να λείψουν  2

 

Η θεριστική μηχανή αντιστοιχείται μια 175(160) μηχανή ιπποδύναμης, η οποία έχει την ισχυρή δύναμη, το μεγάλο συντελεστή επιφύλαξης ροπής και την πράσινη προστασία του περιβάλλοντος. Το υδροστατικό οδηγώντας σύστημα είναι προαιρετικό, το οποίο είναι με το χαρακτηριστικό της εύκαμπτης λειτουργίας, την υψηλή αποδοτικότητα, την υψηλή αξιοπιστία, την καλή προσαρμοστικότητα και τη μακρύτερη ζωή υπηρεσιών.

Μπορεί να συγκομίσει το σίτο, το καλαμπόκι, τη σόγια, το κεχρί, το σόργο, το βιασμό και άλλες συγκομιδές, μια για πολλές χρήσεις, ανώτερη απόδοση, έχει τη λειτουργία της εκφόρτωσης του σιταριού σε ένα υψηλό επίπεδο 2,8 μέτρων ή 4,3 μέτρα, αυτό μπορούν επίσης να καλύψουν τις απαιτήσεις των διαφορετικών περιοχών της λειτουργίας, απλή λειτουργία, άνετη οδήγηση, μπορεί να συνδέσει με τα δικτυωμένα τερματικά, για να σιγουρευτεί τις αποδοτικότερες υπηρεσίες.

 

 

μεγάλη αυτόματη οδηγώντας επίδειξη τρακτέρ ιπποδύναμης 2304

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτά τα «καυτά σημεία» της έκθεσης γεωργικών μηχανημάτων Zhengzhou του 2018 δεν πρέπει να λείψουν  3

το μεγάλο τρακτέρ ιπποδύναμης 2304, εξοπλίζει με το καλύτερο σύστημα ναυσιπλοΐας Beidou στη χώρα, μπορεί να πραγματοποιήσει την αυτόματη οδήγηση και να υπολογίσει ακριβώς την περιοχή εργασίας. Επί του τόπου επίδειξης, το προσωπικό προετοιμάζει τη S-shaped διαδρομή, γυρίζει αυτόματα τον επικεφαλής, η αυτόματη u-στροφή, γωνία .turning στο τρακτέρ, αυτό ολοκληρώνει τέλεια την καθορισμένη διαδρομή και κερδίζει την επιδοκιμασία από το χρήστη χωρίς τη βοήθεια του ανθρώπου.

Το τεστ δοκιμής Apos Revo επίτόπου ανακατώνει ενδιαφέροντα

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτά τα «καυτά σημεία» της έκθεσης γεωργικών μηχανημάτων Zhengzhou του 2018 δεν πρέπει να λείψουν  4

Το τρακτέρ Apos, υπερέχει στην όμορφη και πρακτική λειτουργία, στο στάδιο σχεδίου και ανάπτυξης, αξιοποιεί πλήρως τις προηγμένες έννοιες της αυτοκινητικής εφαρμοσμένης μηχανικής, και θεωρεί πλήρως την ασφάλεια, την άνεση και το λειτουργικό οπτικό πεδίο και άλλη οδηγώντας εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο θόρυβος παραδοσιακού εσωτερικού υπερβαίνει 93 ντεσιμπέλ, αυτό το προϊόν μπορεί να ελεγχθεί το θόρυβο μέσα σε 82-85 DB με το ανώτερο εργονομικό σχέδιο, σχεδόν ως καθημερινή φωνή επικοινωνίας μας. Μερικές λεπτομέρειες του σώματος, μπορούν ακόμη και χτύπησαν του καθενός με το θαυμασμό.

Το επιτόπιο τεστ δοκιμής επιτρέπει στο χρήστη για να έρθει σε επαφή με το τρακτέρ ABS με ένα μηδέν - επαφή απόστασης με το τρακτέρ Apos, και κερδίζει μια βαθύτερη κατανόηση της απόδοσης του τρακτέρ κατά τη λειτουργία.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

inquiry@laurel-generator.com
+8613533071813
+86 13533071813
info_698561