Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Roger Xie

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13533071813

WhatsApp : +8613533071813

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Επισκόπηση εργοστασίων

Οι μετοχές δαφνών & τιμιότητας Guangzhou ιδρύθηκαν το 1981, τοποθετημένος σε Guangzhou, που είναι η μεγαλύτερη πόλη παραλιών πόλεων στη Νότια Κίνα, η αμφίβια μεταφορά είναι εξαιρετικά κατάλληλες. Η διάσημη έκθεση καντονίου είναι επίσης λαβή σε Guangzhou δύο φορές το χρόνο, που προσελκύει τα μέρη των πελατών σε όλο τον κόσμο. Με την επιδέξια Ε&Α και την τεχνική ομάδα, την ισχυρή παράγοντας ομάδα, την ισχυρή εμπορική ομάδα και την αξιόπιστη ομάδα μεταπώλησης, έχουμε γίνει βασικές γεννήτριες/μηχανές/αντλίες/γεωργική επιχείρηση μηχανών σε Guangzhou, που έχει το δικαίωμα μας εξαγωγής των προϊόντων.

 

Οι μετοχές δαφνών & τιμιότητας Guangzhou ειδικεύονται στην κατασκευή όλων των ειδών γεννητριών και συνόλων γεννητριών, μηχανών, υδραντλιών, και γεωργικών μηχανών. Το εμπορικό σήμα είναι δάφνη. Όλα τα προϊόντα έχουν τις μεγάλες αγορές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Ιδιαίτερος στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ευρώπη, τις χώρες κ.λπ. της Αμερικής.

 

Οι άνθρωποι δαφνών εμμένουν στην πολιτική ζωντανού από την ποιότητα και αναπτύσσονται από την ποικιλία. Με βάση τα τοπικά πλεονεκτήματα, η επιχείρηση είναι δημιουργική να βάλει τα πράγματα στην πράξη και την καύση των νέων δοκιμών. Πραγματοποιεί αυστηρά iso9001-2000 σύστημα διαχείρισης και κατορθώνει να σφυρηλατήσει ένα εμπορικό σήμα για την πρώτης τάξεως ποιότητα.

 

Το επιχειρηματικό πνεύμα: Τιμιότητα πρώτα, πάντα δάφνη. Κάτω από την κοινή προσπάθεια, ωθήστε την αιτία σε ένα νέο στάδιο.

 

Guangzhou Laurel & Honesty Holdings γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Guangzhou Laurel & Honesty Holdings γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Guangzhou Laurel & Honesty Holdings γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

Guangzhou Laurel & Honesty Holdings γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

Guangzhou Laurel & Honesty Holdings γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

OEM / ODM
  • Επιτυχής περίπτωση 1
  • Επιτυχής περίπτωση 2
  • Επιτυχής περίπτωση 3
  • Επιτυχής περίπτωση 4

OEM/ODM πολιτική:

 

Συνήθως τρέχουμε το εμπορικό σήμα μας «δάφνη». αλλά εάν οι πελάτες χρειάζονται, μπορούμε να δεχτούμε το cOem & το ODM.

 

 

Guangzhou Laurel & Honesty Holdings γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Ε & Α

Λαμβάνοντας υπόψη τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και την αξιόπιστη υπηρεσία, η δάφνη Guangzhou & οι μετοχές τιμιότητας κρατιούνται ομάδα Ε&Α και καταρτισμένοι μηχανικοί.

 

Guangzhou Laurel & Honesty Holdings γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

inquiry@laurel-generator.com
+8613533071813
+86 13533071813
info_698561