Αρχική Σελίδα

Guangzhou Laurel & Honesty Holdings Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας σιωπηλό σύνολο γεννητριών diesel για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας σιωπηλό σύνολο γεννητριών diesel για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Γεια, σας ευχαριστήστε. Και οι 4 μηχανές έφθασαν αλλά έχω μόνο το χρόνο να ανοίξω το ένα και φαίνεται καλός. Διατηρούμε επαφή nex έτος και ευχαριστίες πάλι. brgs

—— Μορφή Νορβηγία σημαδιών

hej, ο Sir, det 60kVA Cummins Genset VI købt til vores. Fungerer Det godt. Maskine λιμανιών Har du også;

—— Alfred Awomewe

Αγόρασα ένα 400 kVA Perkins genset από αυτό το εργοστάσιο. Γρήγορη, καλή υπηρεσία παράδοσης, καλοί άνθρωποι στην επαφή με. Είναι πραγματικά πολύ.

—— Sachin Bhute

Γειά σου, είμαι εξαιρετικό Kennard από την Ινδονησία. Οι 5kw γεννήτριες diesel είναι καλή, απλή λειτουργία, μειώνουν το κόστος, αναμένουν με ενδιαφέρον την επόμενη συνεργασία.

—— Εξαιρετικό Kennard

Πολύ καλοί υπηρεσία και άνθρωποι, επαγγελματικοί. Αγοράσαμε 2 gensets. Η ποιότητα είναι υψηλή. Συνεργασία της Νίκαιας.

—— Oprah Kellen από την Τανζανία

Επισκεπτόμαστε αυτό το εργοστάσιο και τις αγορασμένες μηχανές diesel, που χρησιμοποιούνται για αρκετούς μήνες, την καλή ποιότητα και την υπηρεσία μεταπωλήσεων.

—— Τομέας Eudora

Um bom negócio É. preço é competitivo ε de boa qualidade

—— Sergio Hatugue από τη Μοζαμβίκη

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4
Guangzhou Laurel & Honesty Holdings Guangzhou Laurel & Honesty Holdings Guangzhou Laurel & Honesty Holdings Guangzhou Laurel & Honesty Holdings
Επιτυχής περίπτωση 1
Επιτυχής περίπτωση 2
Επιτυχής περίπτωση 3
Επιτυχής περίπτωση 4

Επιτυχής περίπτωση 1

Νέος τηλεοπτικός πύργος Guangzhou (πύργος καντονίου) Προβλέπουμε την εφεδρική εξουσία έκτακτης ανάγκης genset για τον πύργο καντονίου

Επιτυχής περίπτωση 2

China Telecom, China Mobile και Κίνα Unicom, τρεις από οκτώ μεγαλύτερους προμηθευτές στη China Telecom. Παρέχουμε στη μηχανή, τη γεννήτρια και τα συστήματα ελέγχου τη σταθερή απόδοση σε τους.

Επιτυχής περίπτωση 3

CNOOC-παράκτια πλατφόρμα διατρήσεων. Παρέχουμε τη γεννήτρια σε CNOOC, και το υλικό γεννητριών μας είναι επιλεγμένο basingon περιβάλλον πλατφορμών διατρήσεων

Επιτυχής περίπτωση 4

2010 τόπος συναντήσεως Ασιατικών Αγωνών Guangzhou. Παρέχουμε 24 ώρες της συνεχούς γεννήτριας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος

 • Γραμμή Παραγωγής

  Επισκόπηση εργοστασίων

  Οι μετοχές δαφνών & τιμιότητας Guangzhou ιδρύθηκαν το 1981, τοποθετημένος σε Guangzhou, που είναι η μεγαλύτερη πόλη παραλιών πόλεων στη Νότια Κίνα, η αμφίβια μεταφορά είναι εξαιρετικά κατάλληλες. Η διάσημη έκθεση καντονίου είναι επίσης λαβή σε Guangzhou δύο φορές το χρόνο, που προσελκύει τα μέρη των πελατών σε όλο τον κόσμο. Με την επιδέξια Ε&Α και την τεχνική ομάδα, την ισχυρή παράγοντας ομάδα, την ισχυρή εμπορική ομάδα και την αξιόπιστη ομάδα μεταπώλησης, έχουμε γίνει βασικές γεννήτριες/μηχανές/αντλίες/γεωργική επιχείρηση μηχανών σε Guangzhou, που έχει το δικαίωμα μας εξαγωγής των προϊόντων.

   

  Οι μετοχές δαφνών & τιμιότητας Guangzhou ειδικεύονται στην κατασκευή όλων των ειδών γεννητριών και συνόλων γεννητριών, μηχανών, υδραντλιών, και γεωργικών μηχανών. Το εμπορικό σήμα είναι δάφνη. Όλα τα προϊόντα έχουν τις μεγάλες αγορές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Ιδιαίτερος στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ευρώπη, τις χώρες κ.λπ. της Αμερικής.

   

  Οι άνθρωποι δαφνών εμμένουν στην πολιτική ζωντανού από την ποιότητα και αναπτύσσονται από την ποικιλία. Με βάση τα τοπικά πλεονεκτήματα, η επιχείρηση είναι δημιουργική να βάλει τα πράγματα στην πράξη και την καύση των νέων δοκιμών. Πραγματοποιεί αυστηρά iso9001-2000 σύστημα διαχείρισης και κατορθώνει να σφυρηλατήσει ένα εμπορικό σήμα για την πρώτης τάξεως ποιότητα.

   

  Το επιχειρηματικό πνεύμα: Τιμιότητα πρώτα, πάντα δάφνη. Κάτω από την κοινή προσπάθεια, ωθήστε την αιτία σε ένα νέο στάδιο.

   

  Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

   

  Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

   

  Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

   

  Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

   

  Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

 • OEM / ODM

  OEM/ODM πολιτική:

   

  Συνήθως τρέχουμε το εμπορικό σήμα μας «δάφνη». αλλά εάν οι πελάτες χρειάζονται, μπορούμε να δεχτούμε το cOem & το ODM. 

   

  Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

   

 • Ε & Α

  Λαμβάνοντας υπόψη τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και την αξιόπιστη υπηρεσία, η δάφνη Guangzhou & οι μετοχές τιμιότητας κρατιούνται ομάδα Ε&Α και καταρτισμένοι μηχανικοί.

   

  Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Laurel & Honesty Holdings

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Roger Xie

Τηλ.:: 86-20-34589902

Φαξ: 86-20-3458-9013

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Επαφή

Διεύθυνση: No.812-814, δρόμος Nandidong, οδός Qiaonan, περιοχή Panyu, πόλη Guangzhou, Guangdong, Κίνα